Ett par underbara barnfötter!Och inte vilka som helst, utan B's underbara små fötter!
Mamma älskar sig solstrålen!

Kommentarer
Postat av: Sannja

Hoppas det går bättre på dagis idag!

Ha en skön dag i solen o kram

2009-10-06 @ 12:32:35
Postat av: Muffinstjejen

Hej där. Jag har följt dig nu ett tag och känner en sådan glädje att se hur livet har kommit tillbaka till dig. Mmmm de känns i hela mitt hjärta. Visst är det upp och ner dag från dag...men så är ju livet. Ta en dag i taget , lev här och nu och försök att inte titta så mycket bakåt. Det som varit har varit. DU är tillbax och det är det viktigaste. NJUT av din familj!

Jag läser att Du försöker svara på alla komentarer,,, men vet Du. Jag tror inte att nån begär att Du ska svara. Om du ändå vill det.. skriv ett inlägg som är till ALLA... =)

Jag skriver också blogg.. Det är så skönt att veta att nån läser det man tänker på. Att få dela med sig , att man inte är ensam. Att ha en blogg är TERAPI. Jag slutade röka för 5 år sedan. Hade jag inte bloggat den tiden hade jag nog inte fixat mitt rökslut! SÅ skriv , skriv av dig allt du känner och vill dela med dig av, men känn aldrig krav att DU måste skriva för att vi som läser följer dig, MAN måste inget. Man skriver när man vill/kan , man skriver ju för sin egen skull!! En som följer din blogg. =)MÅ gott och ha en skön kväll,,,

(finns det något som är så mysigt som små barnfötter... (jo,,en valptass,,hahaha)PS.. skulle gärna vilja ha recept och en beskrivning på hur man gör så FINA VANILJHJÄRTAN!!!! Min son kommer bli så lycklig om JAG gör vaniljhjärtan..hans favvo!!!KRAM KRAM Muffinstjejen

2009-10-06 @ 17:04:18
URL: http://muffinstjejen.blogg.se/
Postat av: Karin

Tack söta du för ditt svar. Du hjälper många själar med det du skriver. Framförallt hjälper du dig själv och din familj, vilket är det absolut viktigaste!Precis som "Muffinstjejen" skrev ovan tror jag inte att någon begär att du ska svara på alla kommentarer. Om du vill och känner att du har ork är det en sak, men känn ingen som helst press!Många kramar och stort lycka till med dagis, vardag och allt annat!

2009-10-06 @ 22:24:13
URL: http://someoneelise.blogg.se/
Postat av: Trinidaz

Fortsätt kämpa , lycka till med allt !

2009-10-07 @ 14:01:29
URL: http://trinidaz.blogg.se/
Postat av: Carin

Sött foto :)

2009-10-07 @ 20:31:07
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: vivan

vilka gulliga fossingar...Kramen!

2009-10-07 @ 22:29:58
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0